transport marfa timisoara
element Home>Servicii>>Mutări, relocări de sedii

Mutări, relocări de sedii

  Fiecare mutare a locuinței este unică și fiecare client are cerințe specifice. Înțelegem și ne adaptăm acestor nevoi. Tocmai de aceea am creat pentru voi o pagină dedicată exclusiv mutărilor: Mutări By Tudor.

  La Mutări by Tudor veți găsi o gamă completă de servicii de mutări și veți găsi informații detaliate despre toate serviciile pe care vi le oferim:
   cutii de diferite dimensiuni pentru depozitarea lucrurilor
   folie cu bule, folie stretch, carton ondulat, burete, hârtie, scotch
   manipularea cu atenție a mobilierului, electrocasnicelor si altor efecte personale
   demontarea/montarea mobilierului
   transport pentru toate lucrurile dumneavoastră la adresa dorită

Serviciile de mai sus pot fi alese în orice configurație în funcție de buget și necesități. Puteți opta pentru soluții unice, personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

  Așteptăm să ne contactați.

mutari Timisoara
  "Ne place să vedem oameni fericiți și să îi ajutăm să treacă la un nou pas în viața lor. Ne încântă să te ajutăm să câștigi timp liber pentru tine și să poți să faci lucruri pe care singur nu le-ai putea face.
  Pentru asta, în fiecare zi ne documentăm asupra soluțiilor pe care le putem folosi în activitatea noastră.
  Îmbinăm materialele de protecție, cutiile de depozitare, sculele și uneltele astfel încât lucrurile tale să nu se deterioreze, să încapă acolo unde îți dorești și să nu se piardă nici cele mai mici și însemnate amintiri. Îți punem la dispoziție o echipă tânără, serioasă, care prin experiența acumulată va îndeplini sarciniile mai repede decât te aștepți. Mijlocul de transport pe care îl folosim este voluminos, sigur și cu posibilități multiple de fixare și ancorare a bunurilor tale.
  Suntem o firmă de mutări, relocări de sedii și transporturi de bagaje și mobilă. Dacă ai nevoie de unul din aceste servicii contacteză-ne, iar noi o să îți oferim detalii legate de beneficiile pe care ți le oferim, cum va decurge și cât te va costa."
                 Dan TUDOR - Administrator Tudor Transport Company