transport marfa timisoara
element Home>Servicii>>Transport marfă

Transport marfă

  Efectuăm servicii de transport marfă atât în regim complet, precum și grupaje de mărfuri. Pentru acest serviciu punem la dispoziție autoutilitare de 3.5 t și 13 mc sau camioane de mare tonaj.
  În funcție de valoarea comenzii și de frecvența transporturilor vă oferim termene de plată de până la 30 de zile.

    Regim complet:
  În cazul în care optați pentru un regim complet aveți asigurată exclusivitatea asupra unei mașini pentru o rută stabilită. Avantajele sunt reprezentate de faptul că marfa este transportată conform cu indicațiile dumneavoastră și astfel nu pot să apară întârzieri datorate de alte încărcări/descărcări.

    Grupaj:
  Dacă cantitatea de marfă pe care doriți să o transportați nu este suficientă pentru a umple o autoutilitară, sau doriți să beneficiați de prețuri mai mici, în detrimentul timpului de tranzit, serviciul de transport marfă în regim de grupaj este soluția perfectă. Prin gruparea mărfurilor într-o singură mașină se împart costurile pentru transport crescând eficiența.
  Transporturile se pot efectua atât național, cât și internațional*, iar costurile variază în funcție de:
    tipul mașinii dorite
    volumul
    greutatea
    distanța de parcurs

  Pentru transporturile internaționale regăsiți cursul BNR la zi

oferit de Curs BNR


*Internațional: transporturile se realizează în țări precum: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Olanda, Ungaria.